Kvartfinalejenter

LAGET: Består av fra venstre: Dina Birkenes Mourao, Maria Hauge, Marie Dugstad, Kristine Nygård, Emilie Hauge, Tiril Senum Lie, Lena Rugsland, Nathalie Vehusheia Stensvand, Ane Johnsen og Emma Kristine Holm. Anine Høygilt er også med på laget, men var forhindret fra å delta i Troll Cup.

Birkenes ILs jenter 15 i håndball benyttet helga til å spille Troll Cup i Karusshallen i Vågsbygd.

Brukerskapt innhold: Denne saken er skrevet av en av våre lesere.

Cupen, som er en av de eldste i Kristiansand, samler flere hundre håndball- og fotballag fra Agder og Rogaland fra åtte til 19 år.

Etter tre gode innledende kamper lørdag ettermiddag, hvor det ble seier 9-5 over Stavanger IF, uavgjort 5-5 mot Søgne og tap 6-11 for AK 28s regionserielag, var BIL-jentene klare for A-sluttspill og kvartfinale søndag formiddag.

Her møtte de Forus som spiller i regionserien i Rogaland. Det ble hakket for tøft for birkenesjentene som spiller i breddeserien i Agder. Med seier 13-6 kunne rogalendingene gjøre seg klare for semifinale, mens birkenesjentene kunne reise hjem og nyte høstsola.

Nå har de en måned på seg til å komme over kvartfinaletapet før Vegårshei står på motsatt banehalvdel i neste serierunde i breddeserien. Da blir det spennende å se om BIL-jentene klarer å følge opp den sterke seriestarten, som har gitt fire seire på fire kamper!

 

Innsendt av Bjørn Vidar Lie