Musikantene takker Saniteten

KULTUR. Under markeringen av hundreårsjubileet i Åsmund Knutson-salen på Grasham forleden overrakte Birkenes Sanitetsforening en sjekk på 50.000 kroner til Birkeland Musikkorps (BMK). Musikanter og ledere i «Musikken» ønsker å rette en stor takk til Saniteten for den storslåtte gaven.
BMK takker Saniteten 2– Vi ble veldig glade og overrasket da vi mottok gaven. Det er fantastisk at en slik frivillig organisasjon vil dele av sine midler til barne- og ungdomsarbeid. Vi vet at bak disse midlene ligger utallige dugnadstimer. Det står så stor respekt av Saniteten og dens arbeid, og at de da finner vårt arbeid så verdifullt gir oss alle en ekstra motivasjon, sier styreleder i BMK Inger Lise Mollestad. Det er ikke bestemt hva pengegaven skal brukes til, men nye uniformer og mer satsing på det musikalske står høyt oppe på ønskelista.
– Gaven gir oss litt mer handlefrihet i fremtiden, påpeker Mollestad, som også benytter anledningen til å takke sanitetskvinnene for samarbeidet om salget av maiblomster som også i år vil foregå i regi av musikantene i løpet av april. Neste musikalske høydepunkt for korpset er 17. mai, før korpsene reiser på tur til henholdsvis Danmark og Italia i juni.
– Jeg må bare si det en gang til: Tusen takk, Saniteten, sier Inger Lise Mollestad.