Brukte høstferien på oppussing

MYE Å DRIVE MED: Bordtennis i gymsalen på Gamle Valstrand.

MYE Å DRIVE MED: Bordtennis i gymsalen på Gamle Valstrand.

MYE Å DRIVE MED: Bordtennis i gymsalen på Gamle Valstrand.

KULTUR. Mens medelever var i syden og på Sørlanet benyttet styret i Joker Fritidsklubb høstferien til å forvandle det gamle bandrommet til airhockey- og relaxlounge.

– Vi har malt et helt rom, fjerna tepper fra veggene, malt tak og vegger og lagd en slags sengeplass i hjørnet, forklarer Anna Håbesland, en av de ti ungdommene som utgjør klubbstyret dette skoleåret. Da klubbleder Gjermund Birkeland foreslo å bruke høstferien på å pusse opp det gamle bandrommet, var de ikke vonde å be.

Se video fra airhockeyrommet!

– Det er de som har bestemt farge, de som har utført arbeidet, snekra, malt og stått i. Vi jobba mandag kveld, onsdag kveld, hele torsdag og hele fredag. Så var det noen som hadde lyst til å jobbe lørdag au, så da fikk de lov til det, forteller Gjermund. Det er den gamle kiosken som har blitt brukt til øvingsrom for band som har fått en ansiktsløftning.
– Det har stått ubrukt ei stund, vi trengte mer areal og noe nytt, og airhockey sto høyt på ønskelista, forteller klubblederen, som fant et brukt airhockeybord på Finn til 2000 kroner. Med maling, materialer og litt pynt fra Ikea regner han med at oppussingskostnadene kommer på mellom 5000 og 10.000.

LES MER I UKAS PAPIRAVIS!