Vellykket skoleball

Danseglede10. klasse gjorde konkurransen vanskelig når de viste fram koreografien sin.
Danseglede

10. klasse gjorde konkurransen vanskelig når de viste fram koreografien sin.

Elevene på Valstrand skole hadde lenge gledet seg til skoleballet som skulle holdes torsdag kveld, og endelig var kvelden kommet.  De kom alle i flotte kjoler, stilige dresser og hadde mye godt humør med seg!

Ballkomiteen som besto av både elever og lærere, kan ta mye av æren for hvordan skoleballet ble holdt. I likhet med tidligere år hadde komiteen kommet fram til et tema for ballet, som denne gangen endte opp med å være ”High School”.

-– Det er vi i komiteen som har gjort alt klart, og rigget opp alt her inne, men foreldre har fikset all maten. Jeg tror virkelig denne kvelden kommer til å bli helt konge! sier Ørjan Hansen, som er en del av elevrådet og ballkomiteen.

Storfornøyde elever

Det var ikke bare komiteen som var storfornøyde med hvordan kvelden ble, også elevene syntes at skoleballet ble ekstremt vellykket. De danset og koste seg hele kvelden, med tidligere elever som styrte musikken, og en røykmaskin som til og med fikk brannalarmen til å gå et par ganger i løpet av kvelden.
-– Dette her er dritbra! Kjempebra musikk, god stemning, og alle ser utrolig fine ut. Jeg storkoser meg virkelig! sier Karoline Sundfør, som tydelig hadde en topp kveld sammen med de andre elevene.

Dansekonkurranse

Etter mye mat, fotografering og mye hygge, var det klart for den tradisjonelle dansekonkurransen mellom trinnene. Hvert trinn har lært seg en koreografi som det nok en gang er Kari Hjembo og Cathrine Vreim Eikland som har stått for.
-– Vi mener helt klart at dette er årets høydepunkt! Det at vi kan gjøre noe annet med elevene, isteden for bare teoretiske fag, synes vi er kjempemoro. Det er så gøy å se elevene så gira og så positive, og at de viser så utrolig mye entusiasme! Og siden temaet for ballet var ”High School”, kunne vi jo ikke finne en bedre sang å danse til enn ”We Go Together” fra Grease, sier Kari og Cathrine.
Alle klassetrinnene gjorde en kjempejobb med dansingen. Mye latter og positiv energi strømmet på dansegulvet, like mye som de talentfulle dansegruppene, men da juryen omsider hadde talt var det 10. Klasse som kunne juble av glede.

Årets kåringer

Til slutt var det også tid for kåringene, og komiteen hadde i år bestemt å ha flere kåringer. Ballets konge og dronning, to par med en prins og prinsesse, danseløve og klovn, og ballets par var titlene elevene kjempet om. Det var en spennende avstemning, og de nominerte ventet i spenning mens stemmene ble talt opp. Til slutt var det Ørjan Hansen og Tina Nygård som stakk av med titlene ”Ballets konge og dronning”. Silje Ohrvik og Julie Nyhaven ble ballets prinsesser, og Miran Hyseni og Christer Dahle ballets prinser. Magnus Aamlid ble kveldens danseløve, og Kjetil Svendsen ble kveldens klovn. Og til slutt ble det flotte kjæresteparet Amalie Snøløs og Ole Morten Byremo kåret til ballets par.