Søskenpar med sceneplaner

Christian og AnneTALENTFULLE SØSKEN: Christian og Anne Windsland Hestø har alltid drevet med sang, musikk og drama. Begge har spilt i Birkeland Musikkorps, begge spiller piano, begge synger, og begge har vært fast inventar i Birkebilla Musikkteater helt siden første oppsetning i 1997. Da var Anne fire år, Christian var seks. – Jeg brakk armen i forkant, så jeg kunne ikke være så mye med på scenen, men jeg husker jeg hadde én replikk, ler Anne.

KULTUR. Anne Windsland Hestø (19) og storebror Christian (21) har bestemt seg; de vil bli skuespillere. Til høsten begynner begge på skuespillerutdanning, Christian i Oslo, Anne i New York.

– Jeg har funnet ut at det er dette jeg vil drive med. Jeg har vært innom veterinær og advokat og sånt, men …
Anne fikk skuespillerkallet da hun som åttendeklassing satt i salen og så en oppsetning med førsteklassingene ved dramalinja ved Vågsbygd videregående skole.
– Da tenkte jeg ”Det er her jeg vil gå, det er dette jeg vil drive med”, forteller 19-åringen. I oktober setter hun seg på flyet til New York for å begynne på The American Musical and Dramatic Academy (AMDA).

Les mer om Christian og Anne i onsdagens papiravis!