Pophistorie og selvtillitsjakt til toppkarakter

Flotte, tidsriktige kostymer i "YMCA"STRÅLENDE: Mathias Hye, Vegard Dugstad, Mahad Mohammed, Hallvard Frøysnes Flaa og Stian Fålands framføring av 80-tallsklassikeren ”YMCA” var ett av de absolutte høydepunktene under musikalen ”Rock Around the Clock”.

Flotte, tidsriktige kostymer i "YMCA"

STRÅLENDE: Mathias Hye, Vegard Dugstad, Mahad Mohammed, Hallvard Frøysnes Flaa og Stian Fålands framføring av 80-tallsklassikeren ”YMCA” var ett av de absolutte høydepunktene under musikalen ”Rock Around the Clock”.SKOLE/KULTUR. Både sangen, dansen og skuespillerprestasjonene satt som et skudd da fjerde- og syvendeklassingene på Birkeland markerte overgangen til storskolen og ungdomsskolen med hver sin musikal.

For elever og lærere ved Birkeland skole er det blitt tradisjon å markere avslutningen på småskolen for fjerdeklassingene og hele barneskolen for syvendeklassingene med en musikaloppsetning. De siste ukene og månedene er det blitt øvd og terpet, terpet og øvd, på replikker, dansetrinn og sangtekster. Resultatet fikk foreldre, søsken, besteforeldre og resten av bygda se i kulturarenaen på Valstrand skole.

Les mer om «Jakten på selvtilliten» og «Rock around the clock» i onsdagens BirkenesAvis!

Men bildene får du her…