Lover makeløst outlawshow

Hawk Christensen

REBELL: Det blir røft, rufsete og rebelsk når Hawk Christensen inntar scenen på Sakura lørdag kveld, lover manager Svein-Erik Jansen.


KULTUR. – Med høy energi på scenen leverer han et outlawshow du ikke har sett maken til, sier manager Svein-Erik Jansen. Mannen han snakker om er Hawk Christensen, lokal outlawcountryhelt med både singel, DVD og en helt spesiell turné på samvittigheten denne sommeren.
25-åringen har gjort det til en livsoppgave å videreformidle den spesielle musikksjangeren som oppsto på 1970-tallet da mange countryartister gjorde opprør mot den såkalte «Nashville-sound’en». Med Waylon Jennings som foregangsmann fikk «The outlaw movement» raskt mange utøvere og ditto tilhengere. I dette bildet passer Hawks røffe og rufsete stil med tung bass og hylende gitar som hånd i hanske. I juli i år hadde han premiere på sin første musikk-DVD på eTeateret i Lillesand. Den egenskrevne låta ”Love & Hate”, med selvopplevd innhold, har gjort sterkt inntrykk på mange. DVD’en ble spilt inn i Birkenes, med lokale skuespillere og lokal produsent, kort tid før Hawk og Jansen reiste på tidenes første ”Country & Wheelchair Tour” i Europa.
Lørdag kveld kan Hawk oppleves live på Sakura kinarestaurant på Birkeland. Manager Jansen lover høy energi og underholdningsfaktor fordelt på hele tre sett á 45 minutter. Billetter fås kjøpt på Sakura, og konsertstart er beregnet til klokka 22.30.