BIL-jenter med flagget på brystet

Fire av BIL-jentene i Norway Cup 2012SKADEPLAGET: Hjelpetrener Dag Urdalen (t.v.) og trener Trond Endresen er spente på hva BIL-jentene kan utrette i 32-delsfinalen med Camilla Aabel (t.v.) og Amalie Snøløs småskadet og Anette Urdalen (t.h.) ute med overtråkk. Da blir presset på toppscorer Eline Glamsland (midten) ekstra stort.
Amalie Snøløs og Eline Glamsland

LANDSLAGSSPILLERE: Denne uka spiller Amalie Snøløs (t.v.) EM-kvalik med Norge J16 i Latvia. I midten av september skal lagvenninne Eline Glamsland ut i dobbeltlandskamp med Norge J15 mot Tyskland.

FOTBALL. Birkenes ILs fotballjenter slutter ikke å imponere. Denne uka representerer Amalie Snøløs Norge i EM-kvalifisering for jenter 16 i Latvia. I går (tirsdag) satt birkelandsjenta på benken da vertsnasjonen for kvalifiseringsturneringen enkelt ble slått 8-0. I morgen (torsdag) møter Amalie og Norge Tyrkia, som slo Wales 2-0, også det i går. Lørdag står Wales på andre banehalvdel i den siste av de tre kvalikkampene.
Om to uker er det Amalies lagvenninne på BILs jenter 16-1, Eline Glamslands, tur til å representere Norge i landskamp. I går kom nemlig beskjeden fra Norges Fotballforbund om at lillesandsjenta er tatt ut i jenter 15-troppen som skal møte Tyskland i to privatkamper. Kampene spilles tirsdag 11. og torsdag 13. september på henholdsvis Wolfgang Meyer Stadion og Schulungs- und Ausbildungszentrum des HFV i Hamburg. Eline er eneste spiller fra Sørlandet som er tatt ut i 18-mannstroppen.