Uavgjort med ti mann

Birkenes utlignet to minutter før slutt etter å ha fått en mann utvist mot Torridal. Selv om straffen som ga utligning var av den billige sorten, skal dommeren ha lite av æren for poenget.

— Jeg synes straffa var billig, men vi fikk vel betalt for at vi ble snytt for ei soleklar straffe tidligere i omgangen, sier BIL-trener Jørg Johnsen. Han levner dommeren lite ære etter oppgjøret i flomlyset på Hommeren kunstgress mandag kveld.
— Han var rett og slett dårlig, men han var i det minste like dårlig begge veier, ler BIL-treneren, etter at Birkenes fikk et mål høyst tvilsomt annullert i hver av omgangene. På den første sniker toppscorer Glen Jørgensen seg bak en Torridal-stopper og header i mål fra fem meter. Den andre er en retur fra keeper som Rune Imenes ekspederer i nettet.
— Hvordan dét kan være offside skjønner ikke jeg, kommenterer Johnsen. Som er desto mer fornøyd med spill og innsats etter den begredelige oppvisningen mot Gimletroll i forrige serierunde.
— Idag spiller vi bra igjen og fortjener å vinne. Vi er klart best i første omgang og skaper det lille som er av sjanser. Og jeg synes det er sterkt å komme tilbake og sikre ett poeng etter å ha spilt en halv time med ti mann, synes han. Det var venstreback Terje Imenes som fikk marsjordre etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort for kvelden. To minutter før full tid blir så kaptein John Magne Røynås revet ned i Torridal-feltet for andre gang, og tvilsomt eller ikke; dommeren peker på straffemerket. Straffen setter toppscorer Jørgensen sikkert i mål, og birkenesgutta kan ta turen hjem over Steinsland med ett poeng i bagasjen.