Lokale entreprenører bak nye boliger med spesielt preg

Byggfirmaet Knut Åsmund Aamlid AS har oppført tre boliger i sentrum av Birkeland. Disse har et særegent arkitektonisk preg, som setter en liten spiss på utseendet.

Det utvendige og innvendige i bygningen er tegnet av arkitekt Gunnar Knutsen fra Lillesand.

– Vi har gjort litt ekstra i utformingen av leilighetene våre i sentrum. Det har gjort at arbeidet har vært noe mer arbeidsomt. Men sluttresultatet er jeg svært godt fornøyd med, forteller byggherre Knut Åsmund Aamlid til Birkenesavisa.

– Hver leilighet er på 127 kvadratmeter. De tre boligene, hvorav en eier allerede har flyttet inn, har tre og fire soverom. Jeg er godt fornøyd med arkitekten Gunnar Knudsen, som har satt sitt helt spesielle preg, på måten bygningen ser ut.

– I tillegg har jeg brukt flere lokale entreprenører i arbeidet mitt. Svein Johnsen AS har hatt grunnarbeidet og skal gjøre ferdig utearealet. Birkeland Elektro AS har gjort alt det elektriske, mens Odd Håkedal AS har gjort jobben med alt av rør i bygningen. I tillegg har jeg brukt Birkenes Byggsenter AS på jobben, samt enkelte firmaer i Lillesand, forteller byggherren.