Nytt ansikt bak disken på bakeriutsalget på Birkeland

Myca Imenes fra Bakkemoen er en arbeidsom ung kvinne med bachelor utdannelse. Hun er opprinnelig fra Fillipinene, men har vokst opp i Sverige.

Trebarnsmoren på 31 år er gift og bosatt på Bakkemoen med sin ektemann Egil Imenes. Hun har jobbreferansene sine innen hotellnæringen i Sverige, og har også en bachelorgrad i hotell- og turisme fra Sverige.

– Jeg, mannen min og barna våre bosatte oss på Birkeland for omkring ett år siden, etter å ha bodd i Borås i Sverige i mange år, forteller Myca oss.

– Her på bakeriet begynte jeg i januar og skal jobbe her i seks måneder, i første omgang. Jeg jobber via et bemanningsbyrå nå, men håper på en fast stilling her etter denne perioden.

– Men du har også andre jobber?

– Jeg jobber på Cubus på Lillesand Senter, litt i Lillesand kommune og på Sjøbua, også det i Lillesand. På det meste jobber jeg opp mot 45-50 timer i uken, men det varierer litt fra uke til uke. Nå jobber min mann mye hjemmefra, og det gjør at jeg kan jobbe mer ute, siden vi har tre mindre barn.

– På Cubus og på Sjøbua er jeg ekstrahjelp og i kommunen i Lillesand er jeg vikar en periode, forteller hun oss, før hun igjen må ekspedere en ny kunde i bakeriutsalget.