Marte Lee – ny butikksjef på Marikken

Marikken utvider med nok en ny medarbeider på kort tid. Marte Lee fra Lillesand er nettopp ansatt som ny butikksjef i butikken på Birkeland.

42-åringen har lang yrkesbakgrunn og faget hennes er interiør designer. Hun har i flere år jobbet i service bransjen. De tre siste årene har trebarns-moren vært butikksjef på Blaa, på Lillesandsenteret.

– Jeg har sett frem til å starte i jobben og gledet meg stort, forteller hun da vi er innom og tar en liten prat.

– Nå har jeg kun vært her i tre dager, men har fått en kjempefin start. Gode og svært hyggelige kollegaer har tatt meg vel imot her i butikken. Jeg hadde en svært god følelse før jeg takket ja til jobben, og det har stemt veldig godt, forteller Marte.

Eier av Marikken, Maria Håkedal, bryter inn og forteller.

– Marte kommer til å være i butikken, og være den kundene vil treffe oftest på fremover. Kundene våre vil møte henne alle dager utenom onsdag. Jeg må selv trappe ned en del. Tildels på grunn av skaden min i foten, men også fordi jeg er trebarnsmor og vil bruke mer tid på barna.

– Vi er i ekspansjon og på vei videre, og derfor er det godt å vite at jeg får og har dyktige medarbeidere, forteller Håkedal.

– Jeg har vært heldige med arbeidsstaben min hele veien. Men nå har det vært litt naturlig skifte i arbeidstokken, fordi noen reiser og har reist bort på skoler. Nå har jeg fått inn Iselin Rosseland nylig, jeg har hatt «min høyre» hånd Lene Staveland, som jobber her. I tillegg er Linda Foss inne som ekstra hjelp når jeg trenger henne.

– Nå gleder jeg meg til fortsettelsen med Marte som nyansatt, med sin erfaring og bakgrunn, forteller gründeren.

På vei ut forteller de begge at de gleder seg til våren, da utebordene kommer på plass utenfor butikken, slik at kundene våre igjen kan sette seg ned å nyte vår og sommervarme.