Leserinnlegg fra Inger J. Selmer: – Dette går langt over streken, Odd Gunnar

 

Takk for de gode innleggene fra Nina Hauge og Ole Morten Vegusdal 7. april angående innspillet fra politiker Odd Gunnar Tveit 31. mars. Glad for at noen tok pennen fatt og svarte. Det hadde jeg regnet med. Det går langt over streken.

Det var trist å lese innlegget i «Tenkesmia», fra en leder i et parti her. At det går an å være en politiker, valgt av folket, å sjikanere så mange. Har de ikke bedre folk i Fremskrittspartiet her? Jeg har ikke noe imot partiet. Der er det mange flinke folk. Men dette var forferdelig. Jeg føler meg ikke truffet, men stakkar de som gjør det. Jeg tror du mister mange velgere nå. Det sies at vettet sitter mellom ørene, men her må det være «tynt». Jeg satt for en tid i planutvalget og hørte på en klagesak hvor du var. Det første du sier er; Er så lei av denne saken. Det sier litt om vett og forstand for en politiker. Der er ikke plassen din. Du må tenke på ditt renommé som politiker. Det er så useriøst det du kommer med som offentlig politiker.

Det er spørsmål om du burde fortsette å skrive i «Tenkesmia». Mitt svar er nei, etter onsdag 31. mars i Birkenesavisa. Håper flere mener det samme.

Nå har det vært så mange stygge kasteballer her i kommunen, angående for og imot vindmøller. Helt forferdelig. Nå må det bli «fred» her. De som ikke har lest de siste Birkenesavisene burde gjøre det. Jeg må berømme deg Ole Morten Vegusdal for det gode innlegget. Du ordlegger deg så bra.

Jeg vet ikke om jeg skal nevne alt du vrengte av deg Odd Gunnar Tveit, men å si at vi helst måtte bli kvitt alle flyktningene. Er ikke de kommet hit lovlig? Lurer også på hvordan du kan være i styret til Folkehøgskolen Sørlandet.

Ole Morten Vegusdal skriver i innlegget om deg at det er som å skvette vann på gåsa. Du preller det av deg. Er nok enig i det. Og at vi har ristet på hodet av kommentarene dine, meg og flere i en del år, på møtene. Ja det vil jeg nok tru. Dette er en bygdeoriginal som ikke tas på alvor. Ikke en seriøs politiker. Helt uakseptabelt å henge ut navngitte personer uten at de kan forsvare seg.

 

Inger J. Selmer

____________

Leserinnlegg