Pågrepet etter tips

TYVERI: Tyvene forsynte seg av verktøy fra denne garasjen i Idrettsparken. På bildet sees bilen til Dagfinn Birkenes, som var i nærheten.

En mann er pågrepet etter tyveriet fra idrettsparken torsdag.

– Jeg er skikkelig imponert over politiets oppfølging av denne saken. Det er gøy å se at man får inn tips, og det er gøy å se at politiet fungerer godt selv uten at de er i lokalmiljøet hele tida, sier Salve Eieland til Birkenesavisa.

Torsdag morgen meldte Birkenes idrettslag fra om tyveri fra garasjen i idrettsparken. Kort tid etter var en sivilpatrulje fra politiet på stedet.

– Det var en patrulje i nærheten, og de stakk innom for å søke på et par adresser, før de måtte videre på et annet oppdrag. Ikke lenge etter kom en ordinær patrulje på stedet, som blant annet undersøkte åstedet, sier Eieland

Seinere på formiddagen stakk lederen av idrettslaget innom Birkenesavisa redaksjonslokaler på Strøget. Det var lurt, mener han selv.

– I samarbeid med lokalavisa kom det inn flere opplysninger, spesielt med tanke på beskrivelsen av gjerningspersonen som ble videreformidlet. På bakgrunn av dette kom en politipatrulje og pågrep en person. Deler av tyvgodset er kommet til rette, sier han.

Klokka 15.44 melder Agder politidistrikt at politiet har opprettet sak på forholdet, og etterforsker saken videre. Politiet bekrefter at en mann er pågrepet for ugjerninga.