Planlegger pizzautsalg

HER KOMMER PIZZABAKEREN: I Vollanbygget, som har stått tomt det siste året etter at Marikken flyttet ut, har de nå planer om å starte opp en avdeling av Pizzabakeren.

Drømmer om å starte Pizzabakeren i Vollanbygget.

– Det er ikke så veldig mye som må gjøres i lokalene, og ikke så mye utstyr som behøves. Noen pizzaovner, litt utstyr, og noen lettvegger så er vi klare, sier Najibullah Ahmadi til Birkenesavisa.

Han kjenner godt til pizzabransjen fra før, og har stor tro på at Pizzabakeren kan lykkes på Birkeland.

– Vi vet at Pizzabakeren har et godt navn, og at våre pizzaer er populær overtidsmat for bedrifter, sier han.

Detaljer gjenstår

Etter planen skal Pizzabakeren etableres i Vollanbygget, hvor Marikken tidligere holdt til. Oppstart er de nærmeste månedene, men det er imidlertid noen godkjenninger og avtaler som må på plass før de kan gå ut med en endelig oppstartsdato.

Pizzabakeren er en kjede med over 170 utsalgssteder over hele landet. Det er ikke en restaurant, men baserer seg på take-away-konseptet, som betyr at du enten henter pizzaen selv eller får den levert hjemme.

Det er aksjeselskapet Birkeland Pizza som står bak planene. Ahmadi er registrert som både daglig leder og styreleder i selskapet som ble stiftet i sommer, og har en aksjekapital på 100.000 kroner.