Karoline har utvidet blomstertilbudet – tilbyr nå «Grab and Vipps» og stell av gravplasser

«GRAB AND VIPPS». Karoline plasserer ut flotte buketter ved Marikken hver helg.

For drøye tre år siden åpnet Karoline Eide Agerbo blomsterverkstedet Blomdesign, og i fjor innredet hun en liten blomsterbutikk i kjelleren hjemme i Bakkemoen. Nå har hun utvidet tilbudet, og fått flere bein å stå på.

Karoline har en 70 prosent stilling innen hjemmesykepleien, men har alltid hatt en drøm om å drive egen blomsterbutikk. Nå bygger hun sten på sten, og håper etter hvert hun kan skape sin egen arbeidsplass av sin store interesse.

«Grab and Vipps»

Nå tilbyr hun både «Grab and Vipps» fra Marikken på Birkeland fredag og lørdag, og fra Fabrikkutsalget hos Slakter Eide i Lillesand torsdag og fredag.

«Grab and Vipps» fungerer slik at hun fyller opp et bord med blomsterbuketter på utsalgsstedene, og så kan folk hente det de selv liker. Tilbudet er ubetjent og er basert på tillit, noes som har vist seg å fungere veldig bra.

– Jeg fikk en pangstart på tilbudet hos Marikken. Jeg starta rett før jul, og ble helt utsolgt, og måtte etterfylle de første gangene, forteller Karoline.


«VIPPS-GARASJE». Garasjen I Bakkemoen er blitt et fast utsalgssted, og er åpent bestandig.

I tillegg står det til enhver tid et større utvalg i «Vipps»-garasjen i Bakkemoen. Her har hun både kranser, buketter, løs snitt og botanisk dekor.

– Garasjen har jeg brukt som utsalgssted i to år nå, og det har fungert veldig bra. Kanskje var det en barriere for flere å komme inn i huset. De samme barrieren har ikke kundene for garasjen, for der vippses det hele tiden, og jeg følger med og etterfyller, sier Karoline fornøyd.

Stell av gravplasser

I tillegg til dette tilbyr hun nå stell av gravplasser.

TILBYR STELL AV GRAVPLASS. Karoline tilbyr nå også stell av gravplasser ute ved kirka på Birkenes.

– Det er flere som har sine kjære gravlagt her i området, men som ikke bor her. Jeg vil derfor tilby årsabonnement på gravstell. Da holder jeg tilsyn med gravstedet gjennom hele året og planter friske blomster, tenner lys, legger på krans, luker og ser etter graven jevnlig, sier hun.

– Driften går veldig bra, forteller Karoline, men med jobb i hjemmesykepleien og med to små barn hjemme ser hun ikke for seg å kunne etablere fast blomsterbutikk riktig ennå.

Ellers kan hun fortelle at hun holder noen kurs, og at hun har fått god pågang av bestillinger til både bryllup og begravelser.

– Det er gøy å se at folk bruker meg, sier hun takknemlig.