Syng jula inn med Storbandet

Storbandet på Birkeland gjentar suksessen fra i fjor med julekonsert. Kapellmester Geir Knutson lover en minnerik kveld med kjente julesanger, der publikum selv kan være med å synge for full hals. Det blir også flere gjester og solister som skal fylle et tettpakket program.

Søndag 3. desember inviterer Birkeland Storband bygda til en storslagen musikkfest i gymsalen på Folkehøgskolen. Geir Knutsen forteller til BA at det blir en storslagen julekonsert.

(Arkivfoto)

– Vi kan love en minnerik musikkveld, der vi fremfører kjente julesanger som publikum kan være med å synge til. Vi har hyret inn proffe lydfolk, slik at musikk og lyd blir av høy kvalitet. Det er norske julesanger på programmet, samt flere gode gamle amerikanske slagere.

(Arkivfoto)

– Det er mange varierte julekonserter i førjulstiden, men hos oss kan publikum være med å delta og synge. Det gir konserten en ekstra dimensjon, når de fremmøtte også kan være med å delta.

(Arkivfoto)

– Vi har også med oss solister. Anne Stapnes er forsanger, mens Erik Herje er med som solist. Vi kan skilte med flere andre solister, men det kan være en liten overraskelse enn så lenge, forteller kapellmesteren.

Konserten på Folkehøgskolen i fjor samlet full stue, og var et populært arrangement. Her kan det fort bli fullt hus igjen, når musikere og sangere spiller og synger jula inn. Arrangementet vil vare i rundt to timer.