Lena Flakk til topps i nasjonal bilcross-cup

VANT. Lena Flakk imponerte og vant hele Bilcross.no-cupen. (Arkivfoto: Stian Ormestad, bilcross.no)

I helgens Mestermøte kjøring på Konsmo ble det igjen suksess for bygdas beste kvinnelige bilkjører. Lena Flakk stilte som vanlig i dameklassen og viste igjen imponerende kjøring. I A-finalen ødela en punktering det helt store.

Lena Flakk i sin Ford Escort har nok en gang vist de fleste bakhjulene i den populære sporten bilcross, her i bygda. I det tre løpene i Bilcross.no-cupen som har gått på Kongsberg, i Sigdal og nå på Konsmo, gikk hun helt til topps sammenlagt.

Grunnlaget la hun på Kongsberg i vår der hun slo hele norgeseliten og langt over 30 kjørere. I går kjørte hun inn til 2.plass i A-finalen. Men det var et uhell som ødela for nok en triumf.

– Jeg ledet finalen helt frem til jeg punkterte på venstre forhjul. I en bil der all kraft ligger i forhjulene, så ble jeg egentlig sjanseløs til å vinne etter punkteringen. Men jeg er strålende fornøyd med kjøringen og 2.plassen.

– At jeg i tillegg går til topps på pallen sammenlagt i år er jeg strålende fornøyd med, forteller hun til BA.

Fra helgens kjøring fikk ratte-dronningen fra Ydderdalen med seg blomster, pokaler og to sjekker på 11.000 kroner sammenlagt.