Givervegg ved den nye hallen i Birkenesparken: – Kjøp deg en puslebit

KJØP EN BRIKKE. – Bli del av det store puslespillet dette hallprosjektet er. Kjøp en brikke og vis at du er med og støtter et flott tiltak, sier hallkomiteen, her ved Trond Endresen, Kjetil Aamlid og Arve Tønnessen.

Det oppfordrer Trond Endresen, Kjetil Aamlid og Arve Tønnessen til. Sammen med Torstein Håkedal og Øyvind Kallhagen Andersen har de dannet Hallkomiteen for den nye hallen i Birkenesparken.

Det er et stort løft for idrettslaget, og da må man være kreative, også på inntektssida. Samtidig som arbeidet med den nye hallen i Birkenesparken ble startet, gikk den driftige komiteen i gang med et kreativt salgsarbeid.

De har sett at andre idrettslag har satt opp «Givervegger», en reklameplakat hvor næringsliv og privatpersoner kan vise sin støtte ved å kjøpe en liten plass på veggen.

Ved inngangen til hallen vil de sette opp en stor vegg, og hver av giverne vil få sin egen puslebrikke med navnet sitt på. Ved å kjøpe en puslebit blir man del av en større vegg av andre givere. Hvor stort puslespillet til slutt blir vet de ikke, men de har et håp om å selge 100-150 brikker til privatpersoner og 30-40 større brikker til næringslivet..

Foreløpig har de solgt tett opp mot 50 brikker, og er godt fornøyd med det.

– Ja visst er vi fornøyd. Det er en god start, men foreløpig har vi bare gått ut internt, og på de «opplagte» kjøperne. Nå vil vi gjerne gå bredere ut, sier Aamlid.

Han forteller videre at brikkene koster 1000 kroner for privatpersoner, og de får navnet sitt på brikka. For firmaer så koster brikkene 5000, eller mer om man vil. Firmaene får en større brikke, med logoen sin på. Det er Synkron Media som står bak utførelsen av brikkene.

De oppfordrer alle som har følelser for bygda og idrettslaget om å være med å bidra.

– Man kan kjøpe en brikke med sitt navn på, eller gi det som gave. Det er en glimrende gave til dem som har alt, og en ypperlig måte å bruke feriepengene på, lyder det fra den kreative gjengen.

Pengene fra «Puslespillet» går uavkortet til prosjektet, og gjør også at de kan få til mer enn de hadde håpet på i starten. Pengene vil blant annet gå til aktivitetsutstyr, forskjønning av området og asfaltering utenfor.

Det utvendige arbeidet med hallen er snart ferdig. Etter ferien vil det bli en større dugnad hvor lys og brannvarslingsanlegg kommer på plass. Mye vil være ferdig til Birkelandsdagene, da vil det være stands i hallen. Når man kommer til september håper man at salgsarbeidet er ferdig og veggen kan komme opp.