Elevene på folkehøgskolen med bøsseinnsamling til utsatte studenter i Kambodsja

INNSAMLING. Elevene på folkehøgskolen skal samle inn penger til utdanning, et trygt sted å bo, og økonomisk trygghet for utsatte i Kambodsja. Her er medlemmene i bistandskomiteen med bøsser.

Vi er en gjeng fra Folkehøgskolen Sørlandet som er med i bistandskomiteen for Kambodsja. Vi skal ha bøssebæring torsdag 27. januar.

Arbeidet vårt går ut på å skape engasjement om innsamlingen til Kambodsja blant elevene på skolen. Vi har for eksempel solgt lussekatter, arrangert bingo med gode premier, og er i gang med å planlegge en basar for bygda. Hver søndag selges det vafler til inntekt til Kambodsja, noe som er svært populært på skolen. Nå ser vi frem til å gå bøssebæring i Birkenes.

Pengene vi samler inn bidrar til utdanning, et trygt sted å bo, og økonomisk trygghet for de utsatte i Kambodsja. En del av pengene går til å bygge internater for studenter i Kambodsja.

Vi synes dette er en veldig viktig sak fordi vi vet hvor viktig det er å ha et trygt sted å bo når man er student. Vi bor jo selv på internat her på folkehøgskolen og opplever et stort felleskap og et inkluderende miljø. Derfor jobber vi hardt for å få samle inn penger slik at studentene i Kambodsja også kan få oppleve å bo i et trygt og godt felleskap.

 

Synne Sørsdal

Bistandskomiteen for Kambodsja

Folkehøgskolen Sørlandet

_____________

Brukerskapt