Til gratis utlån på Sportsbua – Silje har nå masse nytt og fint sports- og friluftsutstyr til sommerferien

 

I vinter ble Sportsbua på Strøget på Birkeland tildelt 300 000 kroner av Spareskillingsbankens gavefond – Lykkeskillingen.

Nå før sommeren er deler av disse pengene brukt til å kjøpe inn ytterligere med utstyr, forteller Silje Ottersland Østbøll ved Sportsbua.

– Vi har kjøpt inn masse nytt. En enkel kajakk, en dobbelkajakk, en fiskekajakk, fem redningsvester og telt til to, tre og fire personer. Og så har vi anskaffa flere oppblåsbare liggeunderlag og hengekøyer.

Og har du en liten i familien, som du gjerne vil ha med på tur, så er det nå også kjøpt inn bæremeis.

(Foto: Sportsbua)

Det siste halvåret har det vært bra med utlån fra Sportsbua. Og alt kan lånes helt gratis. Tipp-topp utstyr, som koster tusenvis av kroner dersom du skal kjøpe det.

Alt kjøpes inn fra XXL Sport og Fritidsoutlet i Kristiansand.

(Foto: Sportsbua)

Er du blant de som trives bedre på asfalt og fast underlag enn ute på ulendte stier, så har Sportsbua nytt utstyr til deg også.

– Ja, vi har kjøp inn fire par med regulerbare rulleskøyter og flere basketballer og amerikanske fotballer, forteller Silje.

– Og så har vi kjøpt inn tre el-sparkesykler. De viste seg rask å være populære, og er allerede utlånt.

Sportsbua holder åpent hver tirsdag og torsdag fra klokka 14 til 16 gjennom hele sommeren.

Utstyret kan lånes for en uke av gangen. Og dersom ingen står på lånelista, så kan du melde deg på Sportsbua og få forlenget lånetida.