– Men vegen er hosta lang – 3-4 mil!

 

For 5 år siden

Tverrpolitisk flertall sikrer at det blir leirskole også dette året. I første omgang er det årets leirskole som reddes, og det skal brukes fondsmidler for å sende skoleelevene på leir.

Birkenesavisa  2. november 2016

For 10 år siden

Hvem eier stemmen på toppen av Flakkefossen som raste i fjor sommer? Det er ett av spørsmålene Planutvalget har pålagt administrasjonen å finne ut, uten ekstern konsulentbistand.

Birkenesavisa  2. november 2011

For 15 år siden

Kulturskolen og kulturkontoret i Birkenes har sparket i gang et breakdance- og hiphop-kurs. Første gang var sist onsdag. Da kom hele 42 stykker!

Birkenesavisa  1. november 2006

For 50 år siden

Birkeland Ungdomsskole, eller Folkehøgskole som det heter i dag, skal reise et nytt sentralbygg i stedet for jenteinternatet fra 1918 som ikke lenger tilfredsstiller branntilsynets krav. Det nye sentralbygget, som vil komme på 2,5 millioner kroner, skal inneholde ny gymnastikksal og festsal, møtesal, garderobe og aktivitetsrom.

Nordisk Tidende, Brooklyn  4. november 1971

For 75 år siden

Premieliste fra Landvik Skytterlags stevne. Nr 1. Andreas Holm 165 pt. Gyllt medalje. Nr 2. Kittel Nes 163 pt Sølv medalje.

Grimstad Adressetidende  6. november 1946

For 90 år siden

Birkenes herredstyre bevilget lørdag kr. 20 500 til bygging av nytt skolehus på Birkeland. Den gamle skolebygning skal rives og der skal bygges en fullt moderne bygning med gymnastikksal og sløidrum.

Grimstad Adressetidende  3. november 1931

For 100 år siden

Mange bønder i Birkenes hev i siste tidi reist heilt til Grimstad for aa faa mala kornet sitt. Tingsaker mylni hev ikkje vatn og i Bua er det og stopp. Men på Sand Bygdemølle sviv det alstødt. So der vert dei ferdige paa dagen. Men vegen er hosta lang – 3-4 mil!

Agder Tidend  7. november 1921