Annerledes UKM 2021 – og utsatt søknadsfrist

 

I 2021 er det 26 år siden Birkenes arrangerte sitt første UKM. På grunn av coronaepedemien blir det i år et annerledes arrangement. UKM styret bestemte i går kveld følgende: Det blir ikke UKM som tradisjonen har vært 2.fredag i februar. I år var arrangementet satt til fredag 12. februar.

Isteden deler vi arrangementet i to.

UKM kunst utsetter vi til slutten av mars med påmeldingsfrist 12. mars. Bilder, foto, malerier, skulptur osv vil bli utstilt på biblioteket og kanskje også andre steder i Birkeland sentrum. Vi vil også lage et digitalt kunstgalleri og alle som leverer vil få en vurdering av et fagpanel. Fagpanelet vil også kunne sende videre til en digital fylkesfestival som  blir 24. april. På dette digitale fylkesarrangementet vil det også være sceneinnslag og Birkenes vil vurdere å sende innslag fra fjorårets UKM og /eller aktuelle andre innslag fra kulturskolen. Landsfestivalen for UKM er avlyst i 2021.

UKM scene vil vi utsette til sommeren med håp om at smittevernreglene da vil tillate et større ungdomsarrangement på Tobias jorde med ulike aktiviteter på dagtid og UKM sceneforestilling på kvelden. Fra dette arrangementet vil det være mulig å sende videre flere innslag til et større ungdomsarrangement som fylket vil arrangere til høsten.

Vi håper mange har lyst til å bli med og gå gjerne inn på www.ukm.no for mer info og påmelding.

 

________________________

UKM styret 2021
Oda-Emilie Hansen
Ella Espegren
Kristian Flaa
David Nystøl
Sigmund Flaa
Daniel Haugebo
Gøran Frigstad
Wenche Flaa Eieland

 

Brukerkapt