Kristina Fidjeland vant finalen

VANT: Kristina Fidjeland vant finalen, og Olaf Sivertsen annonserer at han legger opp.

Så var Espe rundt over for i år. 104 deltakere har løpt rundt vannet.

Det har til nå blitt arrangert 755 løp siden starten i 1989.

I år har 104 forskjellige løpere deltatt, og tilsammen har det vært 331 starter. Ivrigste løper var Dag Ivar Skåre med 20 starter. Raskeste herre i år var Anders Tveit med 30,36 og raskeste dame var Marianne Andersen med 33,54.

Finalen er litt spesiell. Har du gjennomført tre løp, vil du få et gjennomsnitt av tidene som starttid, og derfor er det ikke gitt hvem som vinner. 18 løpere deltok i finalen i år. Kristina Fidjeland vant foran Pål Fidjeland og Olaf Sivertsen:

63,21

Olaf Sivertsen hadde gebursdag på finaledagen og benyttet anledningen til å si at han legger opp som aktiv løper. Fra nå av er han mosjonist. Han er en av dem som totalt har løpt Espe rundt flest ganger. Dette ble markert med kake og nydelig multekrem som gebursdagsbarnet hadde laget av selvplukkete multer fra Vierli.