Ungdomstur til Gautefall

I år som i fjor arrangeres tur for bygdas ungdom til Gautefall.

Denne turen er etter hvert blitt en aldri så liten tradisjon i Birkenes, og dette er sjette året turen gjennomføres. Frikirkens leirsted på Gautefall, Fjelltun Leirsted, blir for anledningen leid inn som hovedbase og oppholdssted.

Herfra er det kort avstand til fine skiløyper og alpinbakken på Gautefall, så her er det alle muligheter for å benytte seg av alt det fine vinteren har å by på! Det er i skrivende stund cirka 1,5 meter snø på Gautefall, så det skulle holde for de fleste og det meste …

Turopplegget blir variert, og i tillegg til å utfolde seg på ski på dagtid blir det morgen- og kveldsmøter, god og variert underholdning og mye sosialt samvær. Turen er åpen for ungdommer fra 8. klasse og oppover, og det er ennå plass til flere deltagere.

Det blir satt opp buss fra/til Strøget, og avreise er fredag 2. mars med retur 4. mars. For påmelding, søk opp KRIK Birkeland på Facebook og se på arrangementet som ligger der. Det er mulig å søke komitéen om økonomisk støtte til turavgiften hvis man ikke finner råd til det hjemme (heiskort må man eventuelt betale for selv).

Påmeldingsfristen er 25. februar, så det er ennå noen dager igjen!

Turen arrangeres i år som et samarbeidsprosjekt med flere av bygdas foreninger: Friends (Frikirkens ungdomsforening), KRIK (Kristen Idrettskontakt) og Skolelaget (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag).

 

Stig Robert Gjertsen

For turkomitéen