Utforkjøring på Tveideveien

Bil med to sklei av veien. Bilfører alvorlig skadet.

– En bil med to personer har kjørt av veien og truffet et tre på førersida av bilen, sier politibetjent Eikeland til Birkenesavisa på stedet.

Klokka kvart på ti mandag meldte politiet om en trafikkulykke på Tveideveien. En enslig bil har kjørt av veien på fylkesvei 256 mellom Birkeland og Tveide.

– Det er meget glatt på stedet, og det er vanskelig å anslå noe hastighet på bilen. Det kan godt være bilfører har tatt hensyn til føret, sier Eikeland.

Politibetjenten slår fast at glatta er årsaken til utforkjøringa, men opplyser at de ikke har gjort tekniske undersøkelser av bilen.

Den kvinnelige bilføreren er fraktet til sykehus med luftambulanse. Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt opplyser at passasjeren i bilen skal være uskadet.

Akuttmottaket på Sørlandets sykehus Kristiansand opplyser mandag ettermiddag at kvinnen som kjørte bilen er alvorlig skadet, men stabil. Hun er ifølge sykehuset fraktet til Ullevål.

ULYKKE: Fylkesvei 256 var mandag formiddag en kort periode stengt etter en trafikkulykke. En kvinnelig bilfører er fraktet bort i luftambulanse med uavklarte skader.