Klar med musikkvideo

Støttespiller: Den hardtarbeidende sangeren vil satse alt på å gjøre andre artister så gode som mulig. Foto: Magnus Bringsvor

Støttespiller: Den hardtarbeidende sangeren vil satse alt på å gjøre andre artister så gode som mulig. Foto: Magnus Bringsvor

Hun har aldri kjent på behovet for å stå fremst. Det å skulle være en stjerne. Først etter å ha funnet sin rolle som støttespiller for andre musikere tar Hege Nesset steget fram og gir ut sin debutsingel.

Tekst: Magnus Bringsvor

Hege Nesset fra Birkeland har elsket musikk så lenge hun kan huske. For to år siden begynte hun på LIPA i Liverpool, populært kalt Paul McCartney-skolen. Fredag 29. april slapp sangerinnen debutsingelen «We Are» med tilhørende musikkvideo. Videoen er filmet på Birkeland og låten handler om vennskap og hvor skjørt livet kan være.

Låten handler om vennskap, og musikkvideoen som er filmet på Birkeland har en nær venninne i en sentral rolle.

– Vi visste ikke helt hva vi ville gjøre med musikkvideoen, men så slo tanken meg om å dra hjem og ta med min bestevenninne i filmen, sier Nesset.

Venninnen var med i en trafikkulykke for noen år siden, og Hege følte dette var et godt bilde på budskapet i låten.

– I et vennskap kan man gå gjennom veldig mye sammen, og selv om det kan være vanskelig og tungt så bruker det og ordne seg mellom venner. I videoen har vi prøvd og få frem hvor skjørt livet kan være, og at det er veldig lite som skal til før ting kan gå veldig annerledes enn man hadde trodd, sier hun.

 

Les hele saken i Birkenes Avisa på papir, men se musikkvideoen her: