”Bølleringing” ble til falsk alarm

Innehaver Anh Khoi Luu på Sakura kinarestaurant

IKKE GØY: Innehaver Anh Khoi Luu på Sakura reagerer på dårlig telefonspøk natt til 1. mai.

Daglig leder ved Sakura Kinarestaurant, Anh Khoi Luu, reagerer kraftig på oppringningene hun fikk ved midnatt natt til 1. mai. Oppringeren, som hevdet å være inne på kjøkkenet til restauranten, ba om hjelp til å starte opp frityren. Anh svarte umiddelbart at dette var en form for spøk hun ikke hadde sansen for, og ga vedkommende muligheten til å innrømme at det var en spøk.
I stedet forklarte oppringeren at han sto inne i restauranten og så over til Storkiosken, noe som gjorde at Anh følte seg utrygg. Samtidig ringte det fra et annet nummer som hun ikke fikk besvart. Etter dette kontaktet hun Securitas og Politiet. Securitas rykket ut til restauranten, og politiet har meldingen i sin logg. Anh gjør det klinkende klart at hun tar sterk avstand fra slik ”bølleringing”.
– Ikke bare ble jeg og mannen min urolige, men vi satte faktisk i sving to andre instanser. Og det er jo å regne som falsk alarm når det viser seg at det ikke er noe likevel, sier den daglige lederen, som har prøvd å ringe tilbake på mobilnumrene det ble ringt fra, uten at noen svarer.