Populære parlamentarikere

Gatas ParlamentJohan Christian er et eneste stort smil der han poserer sammen med Gatas Parlaments Jester (f.v.), Don Martin og gjesteartist Felipe.

Himla bra! Jeg liker høy musikk!

12 år gamle Johan Christian Brändström stråler som ei sol der han sitter mellom Don Martin og gjesteartist Felipe med en signert konsertplakat i hendene. Gatas Parlament erobret en ny bastion da de inntok gymsalen på Folkehøgskolen Sørlandet tirsdag kveld. På oppdrag fra UKM turnerte Oslo-rapperne Aust-Agder med Arendalsduoen Folkefiender på slep. Fra Dahlske videregående i Grimstad gikk turen til Birkeland, før Froland sto for tur dagen etter. Oppdraget var å skape blest rundt de årlige ungdomsmønstringene, og det hadde ikke Oslo-gutta det minste imot.

— De UKM-greiene er et sinnssykt bra opplegg, så meld dere på, lyder kommandoen fra Don Martin. Felipe kan fortelle at han sjøl deltok i UKM på Tøyen i Oslo for åtte år siden. Da var forbildene i Gatas Parlament dommere. Nå står de på samme scene.

— Så det kan lønne seg å være med på UKM, gliser Don Martin.

Don Martins, Jesters og Felipes politiske tekster og groovy rytmer falt tydeligvis i smak blant «kidsa», for etter konsertslutt var autografkøen lang som et bystyremøte i Lillesand. Og alle fikk.

— Bra stemning, bra oppmøte og veldig hyggelige mennesker. Vi er veldig fornøyde, fastslo Felipe. Det var tydeligvis publikum også.

Gatas Parlament

Johan Christian er et eneste stort smil der han poserer sammen med Gatas Parlaments Jester (f.v.), Don Martin og gjesteartist Felipe.