60-års jubilant Steinar ble feiret

50 OPPHØRER. Steinar Støle rundet 60 år, og er vel ute av 50-tallet.

Det var mange som fant veien til torsdagslunsjen på Steinars garasje 8. juni. Sjefen sjøl, Steinar Støle fylte 60 år, og det er klart en slik anledning må markeres.

Venneforeninga til Steinars Garasje er stor, og det er mange som på forskjellig vis har bidratt i miljøet, og være med på feiringa. Feiring blir det helt klart litt av i en slik anledning. Stor feiring med kake og kaffe i garasjen torsdag, før det senere på dagen feires igjen hjemme på Digerhaug. Lørdag feires det igjen, da i et nyoppusset møte- og konsertlokale på Steinars Garasje.

Arbeidet med dette lokalet er en gave i anledning 60-årsdagen, fra venneforeningen, sponsorer og private givere. Den siste tida har lagt ned en stor innsats for å ferdigstille lokale i andre etasje i verkstedbygget på Tveide.

FEIRING. Mange møtte opp for å feire Steinar Støles 60-årsdag i Steinars Garasje. Selskapet startet først i pauserommet, men etter hvert måtte man også dekke opp ute i garasjen.

Jostein Teistedal er styreleder i Venneforeninga, og han forteller at noe arbeid gjenstår, men ikke mer enn at de holder en feiring der til ære for jubilanten lørdag.

Teistedal kan fortelle at målet med venneforeninga er å bygge opp under moren, Astrid Støle, sitt ønske om å skape et miljø for Steinar og samlingene hans. Gjennom å gjøre dette til et treffpunkt for flere, får Steinar både hjelpere og publikum i formidlingsarbeidet sitt med motorhistoriske objekter og kjøretøy.

JUBILANTEN. Steinar Støle fylte 60 år torsdag 8. juni.

Vi gratulerer Steinar med dagen!