Seiersmaskinen tilbake

JARLSBERG: Eirik Høitomt vant V65-6 med Wayne Brogård. Foto: Morten Skifjeld / Hesteguiden.com

Første seier siden april for Wayne Brogård.

I fjor vant Kari Anne Knutsen-trente Wayne Brogård fantastiske 14 løp, men i år har ikke vallaken sanket seiere like flittig. Fredag var han endelig tilbake på vinnersporet.

Fra sin base på Birkeland har Kari Anne Knutsen trent frem Wayne Brogård til å bli en av landets største seiersmaskiner. I fjor sørget hans 14 seiere at han ble landets mestseirende varmblodshest, i år har ikke triumfene kommet like tett, ifølge en pressemelding fra Sørlandets travpark.

Fredag var imidlertid vallaken tilbake i samme forfatning som da han var på sitt beste i 2017. Sammen med sin faste makker Eirik Høitomt satte han konkurrentene sjakk matt på Jarlsberg og travet 1.14,4a/2100 meter da han tok sin første seier siden april.

– Han har vært god i de løpene han har vunnet i år, men han har ikke startet så mange ganger. Jeg tror vi skal få en fantastisk høst- og vintersesong, sier en offensiv Knutsen på seremoniplass etter løpet.

Allerede førstkommende lørdag skal Wayne Brogård igjen i ilden, denne gang på hjemmebanen Sørlandets travpark der det lokkes med V75-omgang.