Andrelaget har heva seg

FORSVARTE SEG GODT: Birkenes 2 og Karine Nyhaven (lengst t.v.) kjempa det de kunne og klarte å begrense tapet mot klubbvenninnene i Birkenes 1 i forhold til tidligere i sesongen.

Sesongens to første seriekamper mellom BILs to damelag i 3. divisjon endte 19-0 i favør av 1. laget. I onsdagens oppgjør ble det bare 10-0.

– Birkenes 2-laget er blitt bedre, det er ikke vanskelig å se, og det er positivt, sier BIL1-trener Trond Endresen.

Timålsseieren til tross; han er ikke veldig fornøyd med eget lags prestasjon i Birkenesparken onsdag kveld.

– Det ble ikke den store kampen fra vår side. Vi var for slurvete, både i mottak og pasninger. Vi var rett og slett ikke helt på, sier Endrese.

Han hadde håpet å bruke kampen til å øve på spillmomenter inn mot de siste tre seriekampene.

– Blant annet ønsket vi å øve på å brette ut spillet litt mer for å angripe på kant, men vi fikk det ikke til, for vi var litt for unøyaktige, konstaterer BIL-treneren.

Det første målet kom allerede etter 17 sekunder, så gikk det et drøyt kvarter før den neste ballen lå i nota bak andrelagskeeperen. Derfra og ut trilla målene jevnt og trutt inn i målet til Birkenes 2.

– Vi har et par fine angrep. De to siste målene er fine, da klarer vi å komme ut på kant og slå inn, forteller Trond Endresen.

Kaptein Christina Stray Imenes sto for halvparten av de ti målene. De øvrige ble scora av Tonje Frigstad (2), Johanne Sørlien (2) og Hanna Semine Aronsen (1).

Birkenes 1 ligger fortsatt på andreplass på tabellen, tre poeng bak Rygene som har en kamp mindre spilt. Kommende uke venter to tøffe kamper på førstelagsjentene.

Tirsdag tar de imot Express 1 i Birkenesparken (kampstart 19.30). Dagen etter møter de nettopp serieleder Rygene borte.