Åpen bar på gata

BAR: Søppelsjef Mathias Røsstad (til venstre) sammen med kreative sjeler i Grantunveien gruer seg mest til oppryddingen etterpå.

Med åpen bar i Grantunveien var alt klart for å ta imot syklistene, men det var bare Dag Otto som tok seg tid til å stoppe og han fikk servert både vaffel og muffins.

– Jeg gruer meg mest til etterpå, for da blir det sikkert mye søppel å plukke opp rundt baren, sier søppelsjef Mathias Røsstad.

Han forteller at han vært med å laget hele baren sammen med Susanne, Andrè og Elise.

– Men det er Susannes storebror, Jørgen som har snekra mest, men han spiller i musikken og kan ikke være her nå, sier Mathias.

Stor stemning

Med flagg og faner, kaker og godt drikke var det stor stemning i Grantunveien, og da helikopteret sirklet over plassen var det stor spenning forbundet med om man kom på TV.

Dag Otto Lauritzen filma også vaffelspisinga, så det er ihvertfall to muligheter til å bli TV-stjerne for noen minutter.

Mye arbeid og stor forventning for å få 20 sekunders glimt av syklister. Men det var reklamebiler før syklistene og følgebiler etter, så i Grantunveien mente man at man fikk god valuta for pengene.

Det er ikke hver dag man får sykkelritt i fanget på denne måten. Om ikke noe annet så ble det en nabosamling hvor både barn og unge koste seg i sola, både før- og etter at syklistene hadde passert.

SERVERING: Vaffel og muffins smaker godt, antar vi Dag Otto Lauritzen tenkte i Grantunveien.