Nå kan du få massasje av varme hender på det gamle lensmannskontoret

MASSASJE. Rygg-, nakke- og skuldermassasje er mest populært, her demonstrerer Amanda behandlingen til stor glede for Maydis Torres Eikeland.

Sist fredag kunne Amanda Kristoffersen invitere til åpning av et nytt massasjetilbud på Birkeland. I lokalet som tidligere huset lensmannskontoret deler firmaet hennes, TULIP Massasje, helse og skjønnhet, nå plass med Maydis Torres Eikelands Negler og Fotterapi klinikk.

Amanda har tidligere drevet med massasje i Alta i mange år. Hun har sammen med mann og tre barn nylig flyttet til Birkenes, nærmere bestemt Grødum, og fant det derfor naturlig å starte opp i nærområdet.

– Mine to sønner ville studere arkitektur. Det var et tilbud som ikke fantes i Alta, og de måtte derfor flytte. Dermed bestemte vi oss for at hele familien flyttet med dem, sier Amanda.

– Vi kom til Birkenes i sommer, og jeg kikket fort etter passende lokaler. Jeg ble tipset om dette lokalet, og tror jeg og Maydis vil danne et godt lag. Kundene vil her kunne få tilbud fra topp til tå, sier hun.

ÅPNET. Amanda Kristoffersen (til venstre) åpnet fredag klinikken TULIP Massasje, helse og skjønnhet i det gamle lensmannskontoret på Strøget. Sammen med Maydis Torres Eikeland, og hennes Negler og Fotterapi, vil de tilby mange behandlinger, fra topp til tå.

– Jeg har varme hender og liker å bruke min gode energi for mine kunder. Jeg håper at mange er nysgjerrige, og kommer innom hvis de lurer på noe når det gjelder restitusjon etter trening, punktlige smerter, eller annet, reklamerer hun.

– Det er nok rygg-, nakke- og skuldermassasje som er mest populært, men jeg tilbyr også terapimassasje, lymfedrenasje og soneterapi, forteller hun.

I starten vil hun holde oppe fra klokka 9 på morgenen, for så å justere det etter interessen.

– Det er bare ta kontakt, jeg vil prøve å bygge opp et godt tilbud, og ønsker å være fleksibel, sier hun.

Til åpningen lokket hun med kaffe, kake og godt humør, og flere tok turen innom. Ei av dem som møtte opp var Laila Kristiansen.

– Jeg så på Facebook at hun skulle åpne, og har savnet et slikt tilbud, sier hun.

Hvilken behandling hun vil ha, har hun ennå ikke bestemt.

– Nei, vi får se, jeg får være litt prøvekanin i dag, smiler hun.