«Helthjem» hos Rasmussen Auto

POST I BILVERKSTED. Kjell Rasmussen ved Rasmussen Auto på Strøget har inngått en avtale med distributøren «Helthjem». Nå kan pakkene fra distributøren hentes bak skranka på bilverkstedet.

Det er kommet pakke til deg hos Rasmussen Auto. Det er en melding flere her på Birkeland har fått den senere tida.

– Ja, jeg skjønner jo at mange lurer, sier Kjell Rasmussen. Ofte kommer folk bort til meg og forteller at de har fått ei merkelig melding. Da kan jeg fortelle dem at det sletts ikke er så merkelig likevel, sier Kjell.

Her er det ikke post i butikk. Nå er det post i bilverksted, som gjelder på Birkeland, i hvert fall når det gjelder pakker fra distributøren «Helthjem». Årsaken er at Rasmussen for tre uker siden inngikk en avtale med «Helthjem», og verkstedet på Strøget er nå utleveringssted for pakkene deres. Det er flere 100 kunder som benytter seg av «Helthjem», hvor finn.no er en av de absolutt største kundene.

I utgangspunktet skal pakkene leveres i postkasse, men for større pakker fungerer bilverkstedet som en hentestasjon for pakkene.

– Vi er litt usikre på hvor stort omfanget er, men det kommer stadig inn pakker her på kontoret. Bare i dag har vi fått inn 14 pakker, sier Kjell.

«Helthjem» hadde tidligere avtale gjennom PostNord og leverte pakkene på Coop. Når den avtalen gikk ut kontaktet de flere her på Birkeland for å få til et annet lokalt utleveringssted, og valget falt altså på Rasmussen Auto.

På deres egen nettside kan vi se at «Helthjem» er en utfordrer på det norske logistikkmarkedet, som leverer pakker, magasiner og aviser.

Hver natt henter de mer enn 1,3 millioner produkter i hele Norge. Bak «Helthjem» står eierne Schibsted, Amedia og Polaris.