Omar Skredder har flyttet lenger ned på Strøget

FLYTTET. Omar Skredder har flyttet til sentrale lokaler like ved biblioteket. Amarat Azarcan Fallah og Omar Nadim Fallah ønsker velkommen innom og tar gjerne imot oppdrag.

Omar Skredder startet opp våren 2020 i lokaler på baksiden av den gamle Posthusgården. Et ønske om et mer synlig sted for bedriften var grunnen til at han valgte å flytte ned til Nils O. sine lokaler vegg i vegg med biblioteket.

– Jeg flyttet driften for en måned siden, sier Omar Nadim Fallah. Her har jeg åpent 10-16 hver dag. Driften er mer synlig og jeg får flere besøk her, forteller han.

Selv jobber han vel Uldal Vinduer, og er bare tidvis til stede. Den daglige driften er det kona Amarat som tar seg av. Han har investert i flere kraftige symaskiner som kan håndtere de fleste oppdrag.

– Med disse kan jeg fikse det meste. Alt fra klær og puter til kalesjer og glidelåser, ja nærmest alt som kan sys, sier Omar.

Omar er opprinnelig fra Syria, og har bodd på Birkeland i fire år. Før han kom til Norge hadde han 16 års erfaring som skredder for et større firma i Libanon. Han er en kreativ skredder som liker tanken på å fikse ting, og ikke bare kjøpe nytt når ting går i stykker.