Vil gi publikum latterkuler

HUMOR: Bak kostymene står Annamaria Palfødi og Rebecca S. Granåsen, som skal framføre humorinnslaget «Talk Dirty» på fylkesfinalen. ARKIVFOTO

HUMOR: Bak kostymene står Annamaria Palfødi og Rebecca S. Granåsen, som skal framføre humorinnslaget «Talk Dirty» på fylkesfinalen. ARKIVFOTO

Birkenes er godt representert under UKMs fylkesmønstring i Arendal førstkommende helg.

– Målet vårt er å ha det gøy med humorshowet vårt, sier Annamaria Palfødi (16).

Sammen med Rebecca S. Granåsen (16) sørget hun for at latteren satt løst under lokalmønstringen i Birkenes i februar. Med innslaget «Talk Dirty» og utkledd som gutter gjorde de sin versjon av Jason Derulos låt, og det ble rappet om både skittentøy og støv. Nå gleder de unge jentene seg til å framføre innslaget under UKMs fylkesmønstring i Arendal førstkommende fredag og lørdag.

– Vi har øvd mye. Dette er første gang vi skal framføre et humorinnslag på fylkesfinalen. Begge ble veldig overrasket da vi gikk videre, det var jo så mange flinke deltakere på lokalmønstringen, sier Granåsen.

Humorjentene har gitt seg selv navnet «Adam og Raul», og tanken om å lage humorshow kom etter en tilfeldig kinotur.

– Vi fikk inspirasjon fra en norsk gutt som er kjent for å lage egne humoristiske tekster til melodier, og vi synes det var ganske kult. Vi begynte så smått å tulle om å lage egne tekster, og plutselig var vi i gang, forteller Palfødi.

Disse ungdommene gikk videre fra UKMs lokalmønstring i Birkenes til fylkesfinalen: Silje Ellingsen med «Get Gone», Benjamin Lange (16) og Rebecca S. Granåsen (16) med «Can’t Feel my Face», Amanda E. Winjamnsen og Amanda Marie Nes med «Hello», Annamaria Palfødi og Rebecca S. Granåsen med «Talk Dirty», Astrid Frøysnes Flaa med diktet «Einar» og bandet «Élivágar». Av kunstinnslag gikk disse videre: Vanja Mollestad Rislaa med «Den oransje katten», May Alette Colbjørnsen med «Rastoke», Ida Marie Håbesland med «Naust i havgapet», Øyvind Rislaa med «Limousin» og Sigrid Kristina Brändström med «Mitt eget instrument».

 

Les hele saken i Birkenes Avisa på papir!