Tronskifte i GBfestivalen

VEL BLÅST: Per Arne overlater ledelsen av GB-festivalen til Steffan Karlsen i trygg forvisning om at han og resten av styret vil føre gummibåtene og festivalen trygt over Flakksvann også de nærmeste årene.

Mångeårig gummibåtsjef Per Arne Botn går av og overlater padleåra og ledelsen av Gummibåtfestivalen til Steffan Karlsen.

Per Arne har vært leder for festivalen i alle år, med unntak av 2014. Det året endte av andre årsaker med at GB-festivalen ikke ble arrangert.  Ønsket om mindre arbeidsbelastning og en mer normal ferie gjør at Per Arne nå trer ut som leder.

– Jeg har lyst på litt mer ferie. De siste somrene har alt dreid seg om planlegging og gjennomføring av festivalen. Jeg kommer selvfølgelig til å følge med litt, og det ender nok opp med at jeg dukker opp der, men det skal bli godt å ikke ha alt som skal, bør og må gjøres hengende over seg hele tiden, legger han til.

Arvtakeren Steffan Karlsen, som til daglig jobber som sveiser ved Tratec Koab, ser ikke ut til å være skremt av arbeidsmengden, men så er han da ikke noen nybegynner i så måte. Han har vært med på arrangørsiden fra oppstarten av.

– Festivalen er kommet for å bli, og er et stort høydepunkt for oss, og vi vil gjøre det ytterste for å videreføre den, sier Steffan.

 

Les hele saken i Birkenes Avisa på papir!