Fra kjøpesenter til bistandsarbeid

Cathrine Bratlid overtar som senterleder ved Lillesand Senter.

Tidligere senterleder Alice Leland Høye overlater et senter i det hun beskriver som god vekst til hennes arvtaker. Situasjonen var ikke like god da Høye selv overtok stillingen for 5 år siden.

– Det har vært en fantastisk reise, og utrolig spennende og lærerikt, sier Høye, når hun ser tilbake på årene ved Lillesand Senter.

– Man kan vel si at senteret lå litt nede. Og da å få lov til å være med å bygge det opp til det senteret det er blitt gjør meg stolt. Jeg er blitt veldig glad i Lillesand, og gjengen her. Vi har en fin miks av gode stabile leietakere, og har lokale eiere i ryggen som ønsker utvikling, legger hun til.

Den avgåtte senterlederen går nå over til å jobbe med bistandsarbeid for Strømmestiftelsen, og ser frem til å starte med nye utfordringer.

– Det var en jobb jeg absolutt ikke kunne si nei til. Samtidig tror jeg det er sunt for senteret å få inn noen som kan se med nye øyne på utviklingen videre, sier Høye.

Hun mener Cathrine Bratlid bør ha en god plattform å bygge videre på, og hun er sikker på at senteret har et enda større potensiale enn det som vises i dag.

– Jeg har gjort det på min måte, og Cathrine vil gjøre det på sin måte, sier hun

Bratlid selv har lang erfaring fra butikk, og kommer nå i fra jobb hos danske Bestseller, med ansvar for nye klesbutikker. Hun kjenner butikkdrift fra alle nivåer, som markedsføring, strategi og personal.

– Jeg kommer til et godt drevet senter, med god orden og struktur, noe som gjør det greit å overta. Nå skal jeg gjøre mitt for å fortsette den positive trenden. Jeg er spent, og gleder meg veldig til å ta fatt, sier den nye senterlederen entusiastisk.