Ny daglig leder ved Ogge Gjesteheim

BLID VELKOMST: – Velkommen til Ogge Gjesteheim, smiler den nye daglige lederen, Arild Dale.

BLID VELKOMST: – Velkommen til Ogge Gjesteheim, smiler den nye daglige lederen, Arild Dale.

NÆRING. – Det er helt fantastisk å høre på fuglesang når man jobber. Det er vi ikke vant med, vi byfolk, sier den nye lederen på Ogge gjesteheim, Arild Dale (39), entusiastisk.

Han har planene klare, med blant annet nye friluftsaktiviteter og nytt hyttefelt. 39-årigen har hatt et allsidig arbeidsliv, den unge alderen til tross.
– Jeg begynte å jobbe som ung på Evje steinindustri og begravelsesbyrå, forteller Dale. Så gikk det slag i slag. Etter endt kokkeutdannelse ble det noen år i Forsvaret, og som ansvarlig for buffet, a la carte og i restauranten på Color Line. De siste 7-8 åra har han vært selger i jernvarebransjen.

Omdømme viktig

På Ogge trives han godt, og setter pris på stillheten og freden.
– Hva er viktig for et sted som dette, litt utenfor allfarvei?
– Det er et interessant sted, og et godt omdømme forsterker inntrykket. Hyggelig personale, og god mat, spesielt søndagsbuffeten er blitt svært populært, svarer den nytilsatte lederen.
Han ser for seg flere utendørs aktiviteter for både store og små.
– På kort sikt skal lekeplassen rustes opp, og ei hinderløype er påtenkt ferdig til høsten, forteller Dale.

Nytt hyttefelt

LEIER UT KANOER: Ogge er kjent som padleeldoradoet på Sørlandet, og utleie av kanoer er en del av tilbudet ved Ogge Gjesteheim.

LEIER UT KANOER: Ogge er kjent som padleeldoradoet på Sørlandet, og utleie av kanoer er en del av tilbudet ved Ogge Gjesteheim.

Et hyttefelt med 17 hytter er nylig lagt ut for salg, med priser fra 990.000 kroner og oppover.
– Ellers har vi den tradisjonelle Ogge-festivalen og dansekvelder. I tillegg blir det både opptredener og kurs for de som vil lære seg linedance. Det er viktig å ha flere bein å stå på, sier en optimistisk leder. Neste år kan det bli tilbud til utenlandske turister. Flere aktører er inne i bildet.
Tidligere daglig leder, Åse Omestad, trer inn i styret som styreleder, og Lars Helge Brunborg blir styremedlem.
Åse har vært med fra Dales tiltredelse 1. juni, for å sette ham inn i driften.
– Jeg kommer nok til å være her litt av og til, sier Åse, som har lagt ned en betydelig innsats for å skape et godt grunnlag for videre drift.