Makabert kattefunn ved Flakke loner

Skutt katt ved Flakke loner NETTDYREVERN. Dette var synet som møtte Kirsten Ellingsen og mannen da de var ute og luftet datterens hunder ved Flakke loner tirsdag kveld i forrige uke.

I veikanten ved skytebanen lå en død katt skutt med hagle. Kun hodet og den ene forlabben var intakt. Resten av kroppen var skutt i stykker. Ved siden av lå en brukt og en ubrukt haglpatron.

– Det er jo helt forferdelig! Skal du ta livet av en katt, så bør du gjøre det på en mer human måte. Å skyte en katt med hagle er helt bak mål, sier turgåeren. Hun reagerer også sterkt på at gjerningspersonen(e) bare har latt kadaveret ligge slik at alle kan se det.

– Du skyter en katt og lar den ligge rett ved en tursti som mange folk bruker – det er jo helt horribelt! Katten lå rett ved siden av benkene utenfor skytterhuset i Flakkeloner. Der går det folk på tur hele tida, og det er sittebenker der folk kan sitte og nyte maten. Gjerningspersonene burde i det minste ha gravd den ned, påpeker Kirsten Ellingsen. Hun regner med at den brutale avlivingen må ha skjedd nylig, da hun ofte er på tur i området og ikke har sett kattekadaveret før tirsdag kveld.