Hanne Sørvaag gleder seg

Hun har vært mentor i «The Voice» på TV2, og i 2012 vant hun «Skal vi danse» på samme kanal. Men Hanne Margrethe Fredriksen Sørvaag er mest kjent som artist og komponist, med en rekke hitlåter på samvittigheten. Fredag kan du se og høre henne på Tobias' Jorde. (PRESSEFOTO)

Hun har vært mentor i «The Voice» på TV2, og i 2012 vant hun «Skal vi danse» på samme kanal. Men Hanne Margrethe Fredriksen Sørvaag er mest kjent som artist og komponist, med en rekke hitlåter på samvittigheten. Fredag kan du se og høre henne på Tobias' Jorde.

Hun har vært mentor i «The Voice» på TV2, og i 2012 vant hun «Skal vi danse» på samme kanal. Men Hanne Margrethe Fredriksen Sørvaag er mest kjent som artist og komponist, med en rekke hitlåter på samvittigheten. Fredag kan du se og høre henne på Tobias’ Jorde.

KULTUR. – Vi skal ha en nydelig dag! Hanne Sørvaag gleder seg stort til å opptre for birkenesingene, og håper publikum vil synge med på de mest kjente av låtene hennes.

– Det er jo noe av det beste en artist kan oppleve, når publikum synger med, sprudler hun på telefon fra hovedstaden, der den velkjente artisten, komponisten, «The Voice»-mentoren og «Skal vi danse»-vinneren de siste ukene har gjort tjeneste som husartist i NRKs «Sommeråpent». Den blide stavangerjenta kommer så og si rett fra operataket i Oslo til utescenen på Tobias Jorde for å være hovedartist under Birkenes Sparebanks store gratiskonsert fredag kveld.
– Åååh, det blir kjempefint! Jeg elsker jo å komme meg ut og spille for folk. Jo flere steder jeg kan spille, jo gladere blir jeg. Jeg håper det kommer bra med folk, så skal vi ha en nydelig dag, lover 34-åringen. Det blir hennes første møte med Birkeland og Birkenes.

LES MER OM HANNE, DE ANDRE ARTISTENE OG HELGAS INNHOLDSRIKE PROGRAM I MORGENSDAGENS BIRKENESAVIS!