Åpner 1. juni

ÅPNINGSFEST: Oppussings- og ombyggingsarbeidene er nå i gang. 1. juni blir det åpningsfest med overraskelser for både store og små.

NÆRING. Storkiosken på Birkeland skal pusses opp og drives videre som før, varsler de nye eierne Per Einar Bakkan og Knut Bygland. Etter planen blir det åpningsfest 1. juni.

ÅPNINGSFEST: Oppussings- og ombyggingsarbeidene er nå i gang. 1. juni blir det åpningsfest med overraskelser for både store og små.

NYÅPNING: Oppussings- og ombyggingsarbeidene er nå i gang. 1. juni blir det åpningsfest med overraskelser for både store og små.


Det er selskapet Bakkan Eigedom AS, eid av Knut Bygland og Per Einar Bakkan (hovedaksjonær), som har kjøpt eiendommen. De er begge setesdøler, fra henholdsvis Valle og Bygland, jobber blant annet som eiendomsinvestorer, og skal ha solid erfaring fra både hotell-, bar- og restaurantdrift. Bakkan er i tillegg født på Birkeland og har sterk tilknytning til bygda gjennom flere generasjoner. Han har også nylig flyttet fra Valle til Birkeland.
Til Birkenes-Avisa opplyser Knut Bygland at Storkiosken vil bli drevet videre som før av Per Einar Bakkan via selskapet Birkeland Storkiosk AS.
– Storkiosken skal pusses opp, og mindre ombygginger i lokalet vil bli gjort, en jobb vi starter med i disse dager. Vi har derfor beklageligvis ingen mulighet til å rekke dette til 17. mai, så vi vil måtte holde stengt da, forklarer Bygland. Han forteller at Storkiosken vil fortsette samarbeidet med Kysten Rundt-kjeden.
Åpningsdatoen er satt til 1. juni.
– Det vil da bli en åpningsfest med overraskelser til både store og små, forsikrer Knut Bygland. Han forteller videre at de nye eierne vurderer ulike planer for utnytting av byggets andre etasje, men at puben mest sannsynlig vil bli åpnet og drevet videre innen kort tid.
– Vi har langsiktige planer for hele eiendommen, planer som vil bidra positivt til bygdefolket og sentrum generelt. Dette er noe vi ser frem til å jobbe med i mange år fremover, så innspill fra lokalsamfunnet setter vi bare pris på, sier Knut Bygland til Birkenes-Avisa.