”Ung Scene” flytter inn

Hege Nesset med band

STILLER IGJEN: Hege Nesset med band stilte opp under fjorårets ”Ung Scene” på Tobias’ Jorde. I år får vi smakebiter fra eksamenskonserten hennes ved musikk/dans/drama-linja på Vågsbygd videregående skole.

KULTUR. Kveldens (fredag) konsert med unge talenter fra Birkenes er flyttet fra utescenen på Tobias’ Jorde til kulturarenaen på Valstrand skole. Årsaken er skumle værmeldinger for kvelden.
– Vi har vært i kontakt med værtjenesten på Kjevik, og de kan melde om at det vil begynne å regne i åttetida i kveld. Og kommer det regn midt i konserten, blir hele arrangementet ødelagt, sier kulturkonsulent Bjørg Senum Lie. Hun kan imidlertid love en forrykende konsert i kulturarenaen.
– Det blir både sang, dans, beatboxing, dubstep og akrobatikk, så her blir det noe for alle, sier kulturkonsulenten entusiastisk. Hun oppfordrer bygdefolket, og spesielt ungdommen, til å gå mann av huse for å få med seg den tredje utgaven av ”Ung Scene”, hvor også Birkenes Sparebanks Talentpris på 20.000 kroner vil bli delt ut.