Sjalusi kan være drapsårsak

POLITI. Ifølge agderposten.no kan det være krangel om en kvinne som ligger bak slåsskampen som fikk fatalt utfall i Vågsdalen i Vegusdal natt til onsdag.

NAF Viking kjører bort en bil fra åstedet

ÅSTEDET: NAF Viking kjører bort en bil fra gården hvor en 37 år gammel mann trolig ble slått i hjel natt til onsdag. Slåsskampen skal ha funnet sted på låven til venstre.

Ambulanse var allerede på vei til åstedet da Politiet cirka klokka 01.30 i natt fikk melding om at det lå en hardt skadet person på en gård i Vågsdalen i Vegusdal. Da Politiet kom til åstedet var mannen livløs. Livreddende førstehjelp ble satt i gang, men uten resultat. Cirka klokka 02.00 ble mannen erklært død.
Med bakgrunn i opplysninger politiet innhentet i løpet av natta startet letingen etter en 35 år gammel, tidligere straffedømt mann fra Arendal. Utpå morgenkvisten ble mannen lokalisert til hjembyen og pågrepet av væpnet politi ved 10-tiden. Pågripelsen skal ha skjedd uten dramatikk. 35-åringen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Mannen har bedt om å få Oslo-advokaten Harald Johannessen som forsvarer.
Ifølge agderposten.no skal den drepte ha relasjoner til en ansatt ved Grimstad politistasjon. Dette, sammen med det faktum at stasjonen allerede har to andre drapssaker å jobbe med, gjør at den videre etterforskningen av saken er overført til Felleskrimenheten i Agder politidistrikt. Etterforskningsleder er Arne Sundvoll fra Birkenes.