Knalldager!

Årets Birkelandsdager ble en suksess fra ende til annen. Både ”Liv på Strøget”, gratiskonserten på Tobias Jorde, Delemarkedet og Grashamdagen samlet fullt av folk.Se bildegalleriene!

Liv på Strøget

Med godt handlevær i boks klarte den lokale handelsstanden og de mange tilreisende salgsbodene å skape en god markedssteming med gode og varierte tilbud i over 60 større og mindre boder.

Delemarkedet

Heldigvis viste været seg fra en god side da markedsfolket begynte å stille opp bodene lørdag morgen. Det førte igjen til et yrende liv da portene ble åpnet, og flere fulgte på utover formiddagen.

Olabilløpet 2012

Hele 20 olabiler stilte til start da Motorførernes Avholdsforbund i Lillesand og Birkenes kjørte i gang årets olabilløp. Nedover bakken ved sykehjemmet kom de trillende én etter én, de fleste i med sjåfører i dypeste konsentrasjon. En oppvisning i fantasi, kreativitet og noen ganger god fart!

Grashamdagen

Lunefulle værguder må få skylda for at den årlige museumsdagen har hatt varierende besøk de siste par åra. Søndag var de i det rette lunet, og da strømmet folk til museumsgården på Tveide.