Blir Sørlandets største trykkeri

Styreleder Arne Paulsen og daglig leder i Birkeland Trykkeri, Tom Roger OhrvikFORNØYDE: Styreleder Arne Paulsen (t.v.) og daglig leder i Birkeland Trykkeri, Tom Roger Ohrvik, koster på seg noen brede smil over samlokaliseringen som gjør Birkeland Trykkeri til Sørlandets største. Ohrvik har sikret seg drøye ni mål tomt på naboeiendommen (i bakgrunnen), med tanke på en fremtidig utbygging.

Styreleder Arne Paulsen og daglig leder i Birkeland Trykkeri, Tom Roger Ohrvik

FORNØYDE: Styreleder Arne Paulsen (t.v.) og daglig leder i Birkeland Trykkeri, Tom Roger Ohrvik, koster på seg noen brede smil over samlokaliseringen som gjør Birkeland Trykkeri til Sørlandets største. Ohrvik har sikret seg drøye ni mål tomt på naboeiendommen (i bakgrunnen), med tanke på en fremtidig utbygging.

NÆRING. Sammen blir Birkeland Trykkeri AS og Bjorvand & Skarpodde AS landsdelens største trykkeri når sistnevnte flytter produksjonen til Birkeland i løpet av vinteren.

– Det er klart dette er en hyggelig nyhet for Birkeland, sier styreleder i begge selskapene, Arne Paulsen. Han er også prosessansvarlig for samlokaliseringen, som vil finne sted i løpet av vinteren. Noe eksakt tidspunkt kan ikke styrelederen gi foreløpig.

– Det er mye som skal på plass først. Dessuten er det jo høysesong i bransjen fram mot jul, så det blir mest trolig rett over nyttår, men det kan bli før og det kan bli etter, sier Paulsen.

LES MER I ONSDAGENS PAPIRAVIS!