Bjorvatn-boka selger godt

BARNDOMSERINDRINGER: Boka ”Men månen kan de ikke blende”, skrevet av søskenkvintetten Øyvind, Kjell, Mari, Bjarne og Einar Bjorvatn, selger godt, spesielt nå i førjulstida.

BARNDOMSERINDRINGER: Boka ”Men månen kan de ikke blende”, skrevet av søskenkvintetten Øyvind, Kjell, Mari, Bjarne og Einar Bjorvatn, selger godt, spesielt nå i førjulstida.


KULTUR. Boka ”Men månen kan de ikke blende” om hvordan de fem søsknene Bjorvatn og deres mor, Aase, opplevde krigen på Birkeland mens far satt i Sachsenhausen, har fått god omtale både i aviser og av lesere. Boka blir solgt over hele landet, og lokalt har bokhandlere måttet be om ny forsyning når beholdningen av bøker har vært solgt ut, til Bokbyen forlags store glede. Lanseringsarrangementene på Birkeland, i Herefoss og i Vegusdal samla mye folk, men også i Lillesand, Grimstad, Kristiansand og Tvedestrand er det stor interesse for boka, kan forlaget melde.
– Birkenes historielag og museumslaget har hatt ansvaret for salg i Birkenes, og har solgt imponerende mange bøker. Hovedforfatter Kjell Bjorvatn og flere av brødrene har signert bøker både i Lillesand og Tvedestrand. Nå like før jul har bokhandlene både i Lillesand, Grimstad og Kristiansand bedt om nye store forsyninger, og Birkenes historielag har boka til salgs både gjennom historielaget og i flere butikker i kommunen, opplyser Jan Kløvstad i Bokbyen Skagerrak.
Bokbyen forlag har suksess også med Knut Heidems ”Slaget i Lyngør 1812”, Kjell Håves biografi om Jon Leirfall, barneboka ”Kua som ville bli farlig” og den store nye fotoboka med historiske bilder av Birger Dannevig fra hele Agder. Bokåret 2012 ser ut til å bli det aller beste forlaget har opplevd siden starten i 2006.
(Kilde: Pressemelding fra Bokbyen forlag)