Pumpeglede i Herefoss

Bensinpumper Herefoss

Bensinpumper Herefoss

Det er ikke bare veggdølene som kan glede seg over oppgraderte bensinanlegg. Nylig kunne Kristen Rosåsen ønske kundene velkommen til flunkende nytt pumpeanlegg med like ny betalingsterminal utenfor Joker-butikken på Herefoss. Det er Uno X som har levert de tre pumpene med bensin både med og uten bly og diesel både med og uten avgift.

— Alt går på kort og alt foregår ute, hele døgnet. Nå er det ikke mulig å betale med kontante lenger, opplyser butikkinnehaveren, som har registrert utelukkende positive reaksjoner fra kundene så langt.

— Nå har vel pumpene vært i drift en fjorten dagers tid, og de har fungert aldeles utmerket. Ikkeno’ tull, kan en fornøyd Kristen «Butikk» konstatere. Han har ikke solgt allverdens med drivstoff tidligere, men regner med at salget vil ta seg opp nå når det går an å fylle hele døgnet.

— Det er flere som stopper her i helgene og som ønsker å fylle bensin. Nå får de muligheten til det. Og folk fra bygda som bruker bilen til jobben trenger ikke lenger beregne å ha nok bensin igjen på tanken. Nå kan de fylle om morran på vei til jobb, sier Kristen.

— Og bensinprisen?

— Den kommer til å følge veiledende priser fra leverandøren, så den blir som andre steder, men vi kan ikke følge priskrigen som de store stasjonene driver med innimellom, understreker Kristen Rosåsen.